Pronájem bytu 1+kk, garsoniery 48 m², Liberec

13 900 Kč za měsíc

+ spotřeby + 1x jistina 27.800,- Kč + 1x provize pro RK.

Nemovitosti nabízí

Reality Jomrich

Liberec, Blankytná 1143/14

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Pronájem nového bytu 1+kk s balkonem, celkem ca 48 m 2, v centru Liberce, ul. Na Perštýně. Jedná se o jedinečnou nabídku právě dokončeného rezidenčního bydlení od architektů nazvaného Rezidence Nový Perštýn, která splňuje vysoké nároky na bydlení. Interiér bytu je pečlivě naplánován tak, aby se jeho uživatel cítil opravdu komfortně a to zejména díky prakticky celoplošně prosklené stěně orientované na západ, která je ještě vylepšená o balkón o ploše ca 5m2.
Byt je středový a nachází se ve 3.NP. kvalitní skeletové budovy se zděnými příčkami a s výtahem, která je energeticky velmi úsporná. Byt bude vybaven moderní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči - indukční varná deska, elektrická trouba, myčka, digestoř a vestavěná chladnička. V bytě ještě nikdo nebydlel a vy máte jedinečnou možnost v něm spokojeně bydlet bez předchozích vlivů. K dispozici bude od 20.4. 2024 (po instalaci kuchyňské linky).
Místo nabízí pohodlné prostředí středu města, kde je stoprocentní občanská vybavenost v místě, nedaleko je nově revitalizovaná rekreační zóna Údolní nádrže Harcov a do Prahy autem necelá hodina.
Pronajímatel požaduje nájemce, kteří jsou schopni doložit pracovní smlouvu nebo OSVČ, čistý výpis z trestního rejstříku, bez exekucí, domácích zvířat, bez bydliště na magistrátu a v bytě nekouřící.
Nájemné 13.900,- Kč + ca 2.000,- Kč zálohy na služby, vytápění, voda úklid aj., + odběr elektřiny v bytě bude převeden na uživatele + 1x jistina ve výši dvou celkových jednoměsíčních plateb + 1x provize pro RK 13.900,- Kč.
PENb je ve třídě "B" - velmi úsporná.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Skeletová
Balkóny Lodžie
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Dlažba
ID nemovitosti 187
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 48 m²
Patro 1
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Reality Jomrich

Liberec, Blankytná 1143/14

Zobrazit kompletní nabídku RK

Reality Jomrich

Sdílet nemovitost

TOPlist